Talent Development Program Alumni Borrel

Donderdag 6 September
15:00 - 17:00

Locatie:
Switch

Prijs:

Gratis, voor genodigden

Meld je aan

Talent Development Program Alumni Borrel

Het Talent Development Program biedt jong talent een springplank voor hun eerste stappen in de media-industrie. In oktober start de derde editie van dit unieke opleidingsprogramma en traineeship voor de media-industrie. Media Perspectives organiseert voor de alumni van de eerste twee edities en de pilot een gezellige alumni borrel tijdens de Dutch Media Week.

De trainees hebben tijdens de 9 maanden van het Talent Development Program hun media-kennis, skills en netwerk uitgebreid. Ze volgden workshops en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Van virtual reality tot business modeling, van het maken van podcasts tot scrum. Van design sprints tot werkbezoeken bij vooraanstaande mediabedrijven. Het Talent Development Program bood de trainees unieke inzichten in de mediawereld!

Tijdens de TDP-Alumni borrel kun jij jouw mede-trainees weer eens ontmoeten. Hoe gaat het met ze? Zitten ze nog bij hetzelfde bedrijf? Aan welke projecten werken ze? Ontmoet elkaar bij de SWITCH onder het genot van een hapje en drankje. Na afloop van de borrel kun je doorstromen in andere programma-onderdelen van de Dutch Media Week, zoals de Media Summer Night bij Beeld en Geluid of de Alumni borrel van Media Future Week.

Ben je een alumnus van het TDP en wil je bij de borrel aanwezig zijn? Meld je aan via talent@mediaperspectives.nl