Dutch Media Week VR Masterclass

Donderdag 30 Augustus
19:00 - 22:00

Locatie:
Beeld en Geluid

Prijs:

€ 15,- (gratis bij deelname aan Dutch Media Week VR Challenge)

Tickets binnenkort beschikbaar

Dutch Media Week VR Masterclass

Leer alles over 360 filmmaken en laat je door experts bijpraten over hun persoonlijke ervaringen en lessons learned. 360 filmmaken wordt steeds populairder nu apparatuur toegankelijker wordt en meer en meer (social) platforms 360-video’s kunnen tonen. Mediamakers experimenteren met animaties, gameplay en filmische ervaringen. Journalisten gebruiken het als nieuwe tool om verslag te doen en verhalen te vertellen en de creatieve industrie ziet meer en meer grote marktkansen. Ga na deze masterclass ook zelf aan de slag!

Tijdens deze masterclass hoor je van experts de lessons-learned bij eerdere 360 producties en vertellen zij over de tools die zij gebruiken bij het maken van een 360 film/VR experience. Laat je daarnaast door toffe producties inspireren voor de Dutch Media Week VR Challenge, die op 31 augustus van start gaat. Deelnemers realiseren hierin binnen 48 uur een complete 360/VR experience.

De VR Challenge is onderdeel van Dutch Media Week en wordt georganiseerd door Beeld en Geluid i.s.m. Richard Schut, award-winning 360 filmmaker en organisator van het 48 Hour Film Project in Nederland.