Uitreiking van nieuwe radioprijs:  Online Radio Awards

Uitreiking van nieuwe radioprijs: Online Radio Awards

25 Juli 2018

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Die worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters.

Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën Beste online radiostation, Beste podcast, Beste online presentator/presentatrice en Beste online radio ambassadeur.

Het publiek kan online zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Aan de hand van het aantal stemmen van het publiek zal een deskundige jury de genomineerden bekend maken. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt door de jury bepaald.

De jury van de Online Radio Awards 2018 bestaat uit Pierre Papa (Radiocoach), Richard Otto (Tens Media/ uitgever van Spreekbuis.nl), Peter Contant (Max Magazine/ GOOISCH…als lifestyle/ voorzitter v-OR), Isabelle Brinkman (Stationvoice RTL/ voormalig dj/vj 3FM en TMF) en Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40 en mediaondernemer)

Tijdens de Dutch Media Week worden op dinsdag 4 september om 17:00 uur de winnaars van de Online Radio Awards bekendgemaakt in Hilversum. Voor meer informatie kijk bij Online Radio Awards.