HMC zet jong talent op podium Dutch Media Week

HMC zet jong talent op podium Dutch Media Week

22 Augustus 2017

Van 6 t/m 13 september 2017 vindt Dutch Media Week plaats in Hilversum. Een bomvol programma met allerlei interessante en leuke events die met media te maken hebben. Ook Hilversum Media Campus draagt haar steentje bij. Zo willen we tijdens de Dutch Media Week het beste eindexamenwerk van media gerelateerde opleidingen laten zien. Ben jij net afgestudeerd en laat je graag je werk zien? Of ben je werkzaam bij een hogeschool en help je ons graag naar het talent van jouw opleiding? Neem dan contact met ons op.

Zend jouw werk in
De Dutch Media Week is daarmee de perfecte plek om jou als pasafgestudeerde in de spotlight te zetten! Dat kan via een van de pop-up cinema’s op het Media Park, of door jezelf te presenteren tijdens het Cross Media Café dat iMMovator en Beeld en Geluid op donderdagmiddag 7 september presenteren. Dan is er (beperkt) ruimte voor een pitch en demoruimte om jouw werk tentoon te stellen.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met een beschrijving, foto of video van jouw eindexamenwerk naar Marlies van de Meent-Hakvoort. Uit alle inzendingen kiest een jury, bestaande uit partners van Hilversum Media Campus, het beste werk dat een plekje verdient op de Dutch Media Week.